IT TEAM MEDIA GROUP

Frågor & Svar

Hem | Sökmotoroptimering | Sökordsoptimering | Sökmotorindexering | Support

Support

Q: Vad ska jag göra för att synas på google och andra sökmotorer som t ex. bing, yahoo, duckduckgo med flera?

A: Vi erbjuder en snabb och effektiv indexeringstjänst (Sökmotorindexering) som kan användas om du har en ny webbsida, blog, domän, subdomän etc. Vi har ett avancerat system som skickar ut din URL till ett stort antal sökmotorer och databaser som i sin tur inkluderar din URL för en snabb och effektiv indexering. Genom denna metod är du normalt indexerad och sökbar inom 24 timmar.

Q: Mina produkter och tjänster syns inte på google.
Hur ska jag göra?

A: Vi erbjuder både sökordsoptimering och sökmotoroptimering. Väljer du sökords- optimering så fokuserar vi på indexering och optimering av sökord. Ett Sökord kan vara tex en produkter eller en tjänst du erbjuder. Vi arbetar helt med externa källor dvs (off-page) du gör själv förändringar på din sida (on-page) optimering. Förslag på on-page optimering är inkluderat i sökordsoptimeringen.

Väljer du Sökmotoroptimering så arbetar vi med både indexering, sökord och optimering för optimal rank på dom mest populära sökmotorerna inklusive Google. Här ingår även konsultation.

Q: Hur kan jag synas på förstasidan på google och andra sökmotorer med mina produkter och tjänster?

A: Vi rekommenderar sökordsoptimering / sökmotoroptimeringspaketet för optimalt resultat.

Q: Jag vill att min hemsida, blogg och företag ska synas snabbt på google och andra sökmotorer. Vad ska jag göra?

A: För att synas snabbt på sökmotorer som Google så rekommenderar vi att välja sökmotor indexering. Vi har ett avancerat system som skickar ut din URL till ett stort antal sökmotorer och databaser som i sin tur inkluderar din URL för en snabb och effektiv indexering. Genom denna metod är du normalt indexerad och sökbar inom 24 timmar.

Q: Jag har ett nytt företag och hemsida, blogg. Hur kan jag synas på google?

A: Vi rekommenderar sökmotorindexering för snabbt resultat. Normalt inom 24 Timmar. (I vissa fall kan det gå snabbare)

För att synas snabbt på sökmotorer som Google så rekommenderar vi att välja sökmotor indexering. Vi har ett avancerat system som skickar ut din URL till ett stort antal sökmotorer och databaser som i sin tur inkluderar din URL för en snabb och effektiv indexering. Genom denna metod är du normalt indexerad och sökbar inom 24 timmar.

Q: Jag har en nystartad hemsida, blogg men inte så mycket pengar att spendera på att optimera min sida. Hur kan jag ändå synas på google och andra sökmotorer?

A: Vänligen kontakta oss så kan vi skräddarsy ett paket för just din budget oavsett hur stor eller liten den är. Vi är här för att hjälpa dig att synas online.

Q: Vad kostar det att få min hemsida, blogg att synas på google och andra sökmotorer?

A: Vi har flera olika prisvärda indexering och optimeringspaket. Oberoende storlek på din budget kommer din sida att få en kvalificerad boost.

Q: Min nystartade hemsida, blogg kommer inte upp när jag söker på google.

A: För att synas snabbt på sökmotorer som Google så rekommenderar vi att välja sökmotor indexering. Vi har ett avancerat system som skickar ut din URL till ett stort antal sökmotorer och databaser som i sin tur inkluderar din URL för en snabb och effektiv indexering. Genom denna metod är du normalt indexerad och sökbar inom 24 timmar.

Copyright © IT Team Media Group. All Rights Reserved